субота, 17. мај 2014.

Nove izmene na putevima

Beograd -- Javno preduzeće "Putevi Srbije" večeras je izdala novo saopštenje o izmenama saobraćaja na putevima zbog poplava.

Foto: Tanjug
U saopštenju se navodi da je obustavljen saobraćaj na državnom putu II A reda broj 147, deonica Smederevska Palanka - Mladenovac.

Na sledećim državnim putevima izmenjen je režim kretanja vozila: 

- Državni put II A reda broj 162, deonica Aljidovo-Manastirica, zbog odrona u dužini od 40 metara je saobraćaj preusmeren na jednu traku; 

- Državni put II A reda broj 158, Pojate-Novi Bračin. Zbog oštećenja kolovoza u desnoj traci vozila naizmenično prolaze levom. Alternativni pravac: državni put I A reda broj 1 (auto-put E-75), smer Beograd - Niš 

- Državni put I B reda broj 25, deonica Prnjavor-Loznica, suženje puta dužine 20 metara. Otvorena je jedna kolovozna traka, ali samo za dostavu lekova, hrane i ostalih potrepština. 

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je i da je normalizovan saobraćaj na putu Požarevac-Kučevo. Preduzeće obaveštava da je normalizovan saobraćaj na državnom putu I B reda broj 33, deonica Požarevac-Kučevo. 

"Putevi Srbije" ponovo ukazuju svim učesnicima u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove nam mestima gde su putevi oštećeni.

Izvor: B92/Beta

Нема коментара:

Постави коментар